>
Brooy
sfeer

High-Tea - Eetcafé D'n Brooy

Gezellig theeleuten met vrienden en vriendinnen, een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of verjaardag? Onze High Tea is geschikt voor diverse gelegenheden. De heerlijke losse thee en prachtige theeplanken van Theejoy maken thee drinken een ware beleving. Tijdens deze beleving proeft u ook verschillende hartige sandwiches, zoete lekkernijen, diverse bladerdeeghapjes of verse mini soepjes. Het zal u werkelijk aan niets ontbreken! Wij serveren onze High-Tea tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Alleen op reservering en graag minimaal 3 dagen van te voren reserveren.

meer

High-Wine - Nieuw bij d’n Brooy!

(alleen op reservering, min. 2 dagen van te voren, ontvangst tussen 12:00 en 21:00uur)

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd met een heerlijk glaasje prosecco. Vervolgens 2 glazen wijn naar keuze (wit, rosé of rode wijn) en kunt u gaan genieten van feestelijke etagières met diverse warme en koude gerechtjes. Ontdek hoe de combinatie van de smaak van de wijn en de gerechten elkaar aanvullen en versterken.

meer

High-Beer arrangement

De stoere tegenhanger van onze High wine! Het ideale excuus om af te spreken met je vrienden. Onder het genot van drie speciaalbieren naar keuze serveren wij u dezelfde gerechtjes/hapjes als bij het High Wine arrangement!

€ 26,50 p.p.